Fredrik Hallgren och Annie Lundin Hallgren skiljer sig

Skådespelaren Fredrik Hallgren, känd som karaktären ”Martin” i tv-serien ”Bonusfamiljen”..

Fredrik Hallgren och Annie Lundin Hallgren skiljer sig

Skådespelaren Fredrik Hallgren, känd som karaktären ”Martin” i tv-serien ”Bonusfamiljen” och som Sunes pappa i ”Sune”-filmerna skiljer sig från hustrun Annie Lundin Hallgren.

Redan i juli 2018 skrev Fredrik Hallgren på facebook att han och hustrun Annie Lundin Hallgren skulle separera och att han sökte en ny lägenhet men i augusti 2018 gick han ut med att han inte hade hittat någon ny lägenhet och hoppades på en återförening.

Men i augusti 2019 lämnade Fredrik Hallgren och Annie Lundin Hallgren in en skilsmässoansökan till tingsrätten och i februari 2020 hade sex månaders betänketid förflutit och paret valde de att fullfölja skilsmässan.

Fredrik Hallgren skriver om beslutet på sina sociala medier:

”11 Juni 2016-16 mars 2020. Idag har jag och Annie fullföljt vår skilsmässoansökan, vi är fortfarande väldigt goda vänner och är till 100 % överens. Det är såklart alltid tråkigt när livet inte blir som man tänkt sig, men vi tror ändå att det här är det bästa beslutet vi kan ta för alla inblandade. Vi har båda jobbat hårt för att den här dagen inte skulle behöva komma, men vi känner trots det att vi inte har kommit tillräckligt långt för att få det att fungera på ett tillfredsställande sätt”.